Terug naar overzicht

13 november 2018

Gasterra en Enexis Groep nodigen u uit voor Energiepodium Debat

GasTerra en Enexis Groep nodigen u uit voor het jaarlijkse Energiepodium Debat op maandag 10 december. Centraal staat de vraag: Hoe komt het Klimaatakkoord straks achter de voordeur?

Het debat wordt dit jaar geleid door journalist en presentator Sven Kockelmann, die iedere werkdag op NPO Radio 1 het programma 1-op-1 presenteert. In het Muntgebouw aan de Leidseweg 90 in Utrecht zullen van 14.30 uur tot 18.00 uur onder zijn leiding verschillende stakeholders in debat gaan.  

 

 

 

Annie Krist en Peter Vermaat, de CEO's van Gasterra en Enexis Groep, trappen het debat af met een dubbelinterview. Hierna nemen Sanne Akerboom, postdoctoraal onderzoeker duurzame energie, innovatie en regelgeving aan de Universiteit Utrecht, en Stephen de Vos, manager public affairs bij Netbeheer Nederland, namens KEK, de koepelorganisatie van jonge professionals die werken aan klimaat- en energievraagstukken, deel aan een vraaggesprek.  

 

Dit jaar geeft Meindert Smallenbroek, directeur Energie en Omgeving Ministerie op het ministerie van Economische Zaken en Klimaat de keynote speech. Interessante inleidingen kunnen daarnaast verwacht worden van Anne-Marie Spierings, gedeputeerde Energie in Noord-Brabant, Onno Dwars, directeur bij Ballast Nedam Development en expert op het gebied van duurzaam bouwen, en Syp Wynia, redacteur en columnist voor Elsevier. Tijdens het debat is veel ruimte voor discussie. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel. 

 

Bent u geïnteresseerd? De volledige uitnodiging vindt u hier. Door in de uitnodiging te klikken op de aanmeldbutton, kunt u zich direct aanmelden. Hieronder vindt u het uitgebreide tijdschema voor Gasterra en Enexis zien uit naar uw komst. 

 

Tijdschema 

14.30 uur Inloop 

15.00 uur Inleiding door gespreksleider Sven Kockelmann 

15.05 uur Dubbelinterview met Annie Krist en Peter Vermaat 

15.15 uur Vraaggesprek met panel vanuit KEK, de koepelorganisatie van jonge professionals die werken aan klimaat- en energievraagstukken, met Sanne Akerboom en Stephan de Vos  

15.25 uur Keynote speech van Meindert Smallenbroek 

15.40 uur Discussie met panel KEK en de zaal 

15.50 uur Inleiding door Anne-Marie Spierings 

16.00 uur Discussie 

16.10 uur Inleiding door Onno Dwars 

16.20 uur Discussie 

16.30 uur Inleiding door Syp Wynia 

16.40 uur Discussie 

16.50 uur Afsluitend dubbelinterview met Annie Krist en Peter Vermaat 

17.00 uur Borrel