Zoeken

Uitnodiging GasTerra Energiepodium Verkiezingsdebat 12 december

Met Jan Vos, Carla Dik-Faber, Eric Smaling, Stientje van Veldhoven, André Bosman en Liesbeth van Tongeren

Geachte lezer,

GasTerra nodigt u uit voor het Energiepodium Verkiezingsdebat van 12 december in de Caballerofabriek in Den Haag, van 14:30 tot 17:00 uur.
Bij de aanstaande verkiezingen staat veel op het spel op het gebied van energie en klimaat: Stuurt een volgend kabinet aan op een tweede Energieakkoord? Wat moet daar dan in staan? Hoe houden we de kosten beheersbaar? En moet het volgende kabinet Nederland veel sneller van het gas af krijgen? Over die vragen gaat het Energiepodium Verkiezingsdebat.

Zes Kamerleden gaan in debat

De volgende Kamerleden gaan in debat:

Daarnaast wordt een intermezzo verzorgd door Martien Visser, lector energietransitie & netintegratie aan de Hanzehogeschool Groningen.

De middag staat onder leiding van dagvoorzitter Jeroen Smit, hoogleraar journalistiek en schrijver van ‘De prooi' en ‘Het drama Ahold'. Het publiek zal bestaan uit ruim 100 aanwezigen uit de wereld van politiek, energie en NGO's.

Registratie is verplicht. Meld u zich alstublieft aan op http://register.energiepodium.nl/

Voorlopig programma:

Gevolgd door discussie met young professional en publiek

Gevolgd door discussie met young professional en publiek

Gevolgd door discussie met young professional en publiek

Bereikbaarheid en parkeren

Het adres van de Caballerofabriek is Saturnusstraat 60 in Den Haag. U kunt parkeren bij de Caballerofabriek of in de directe omgeving. Met het openbaar vervoer zijn diverse mogelijkheden, hiervoor verwijzen we u naar www.9292.nl. Zie ook: http://www.cabfab.nl/contact/routebeschrijving/

Toegang

Het debat is gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in energie. Lezers van Energiepodium.nl zijn nadrukkelijk welkom.

Debat wordt live gestreamd op nu.nl

Kunt u niet bij het debat zijn? Volg het debat dan live op nu.nl (via een advertorial op de homepage, onder economie) of op www.energiepodium.nl. Op beide sites kunt u na afloop het hele debat en de hoogtepunten terugzien.

Vragen?

PACT Public Affairs is verantwoordelijk voor de organisatie. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met mevrouw Ingrid de Frel, defrel@pactbv.nl, of via +31 70 302 47 00.

GasTerra zou uw aanwezigheid op het Energiepodium Debat bijzonder op prijs stellen. We kijken er bijzonder naar uit om u op 12 december te verwelkomen,

Met vriendelijke groet,

Gertjan Lankhorst
CEO GasTerra